home | meer over bloembakken | links | contact | b2b | copyright

b2b

Voor bedrijven

Natuurlijk kunt u als bedrijf ook bij ons terecht. Veel bloempotten en plantenbakken zijn ook geschikt voor toepassingen in een zakelijke omgeving of horeca. Wij bieden een breed pakket aan standaard bloembakken; van moderne Vondom kunststof bloempot tot robuuste cortenstaal bloembak.

Tevens kunnen wij u voorzien van maatwerk voor uw projecten. In overleg zijn afwijkende maten, kleuren en vormen mogelijk.

 

             
B2B | zakelijk bloembakken bestellen
 

Tuinontwerpers / hoveniers

Geef uw tuinen nog meer uitstraling. Met onze bloempotten en plantenbakken kunt u een tuin of terras perfect aankleden. Of het nu gaat om een strakke polyester bloembak op een dakterras of een robuuste Cortenstaal bloembak in een klassieke tuin. Als hovenier / tuinontwerper kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk in vorm, maat en kleur. Daarnaast is er de mogelijkheid om direct bij uw klant te leveren.

             
B2B | zakelijk bloembakken bestellen  

Bedrijven

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Wilt u uw bedrijfspand stijlvol aankleden met bloembakken? Het is mogelijk met onze bloembakken, of nu gaat om een representatieve entree of een groen bedrijfsterras. Informeer naar de mogelijkheden.

             
B2B | zakelijk bloembakken bestellen  

Horeca

Ook voor uw hotel, restaurant of terras hebben wij geschikte bloempotten en plantenbakken. Vooral de hoge horecabakken en verrijdbare plantenbakken zijn hiervoor ideaal. Uiteraard kunnen de verlichte bloempotten niet ontbreken in ons assortiment. Kortom wij hebben alles om uw horecagelegenheid trendy en flexibel aan te kleden.

             

 

 Onze klanten:

- tuinontwerpers & tuinarchitecten

- hoveniers

- bedrijven & instellingen

- architecten

- aannemers

- verenigingen van eigenaren

- particulieren

 

Uw voordelen:

- levering op afspraak binnenn Nederland en Belgie

- scherpe prijzen

- veel maatwerk mogelijk

 

Interesse?

Voor vragen en/of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact opnemen, tel. +31 (0)167-564900 of info(at)tuinvoordeel.eu

 

Tuinvoordeel.eu / Gruteke

Laurentiusdijk 23

4651 TJ Steenbergen

 
  (c) copyright Gruteke